Grundutbildning av PMU, 3D bryn för microblading & micropigmentering
2018-11-20
Visa alla

God Fortsättning och Gott Nytt År!

2018 börjar närma sig sitt slut och jag blickar tillbaka 1 år när jag satt med bolagspapper och nyregistrering av detta företag. Att få starta dessa utbildningar har tagit sin tid då vi inte lämnar något åt slumpen samtidigt som vi har våra egna verksamheter som utvecklas och växer samtidigt. Som entreprenörer och företagare vill man hinna allt och lite till men lägg sen till småbarn, familj & sjukdomar och vi har inte riktigt hunnit med allt vi velat detta år. Men en god väg påväg och 2019 fortsätter vi utveckla och ser fram emot fler utbildningar som redan är planerade.

Ska jag summera 2018 med några få stödord skulle jag vilja använda STOLTA, STARKA & HUNGRIGA.

STOLTA – över oss och våra otroligt duktiga kursdeltagare som visat att vår utbildning faktiskt kan hjälpa personer att få jobba med något otroligt roligt. Ett kreativt, skapande & detaljerat hantverk som du behöver en bra grund för att bli riktigt duktig på. Den feedback vi får från våra elever är jättekul & få följa deras utveckling ger tillbaka massa positivitet.

STARKA – både fysiskt & psykiskt när jag i motgångar tagit mig upp och kämpat vidare. Livet har sina upp & nergångar men vi står starka och levererar när vi behöver. Det finns inget som heter att ge upp. Vilket är grunden till att vi är där vi är idag. I de svåra tider har vi hjälpts åt och löst alla problem, vilken är en styrka vi kommer ha stor nytta av.
I detta yrke är det väldigt vanligt att vara egen företagare vilket kräver en hel del mer än bara ta hand om kunder. Jag som fick diagnos Gift Struma i mars strax innan vår första utbildning har kämpat en hel del med mig själv och min kropp under året och i november var det dags för operation, vilket gjorde att vi fick skjuta fram våra planerade kursdatum. Otroligt tråkigt men nödvändigt att lyssna på kroppen och bromsa ibland. Vilket leder oss till det sista:

HUNGRIGA – på att ta revansch då 2018 varit ett år jag helst glömmer. Att 2019 står på glänt ser jag som något positivt och är supertaggad att se vad vi kan åstadkomma kommande år och åren framför oss!

Jag vill önska alla en god fortsättning och ett gott nytt 2019! Hoppas ni följer vår fortsättning på denna resa och låter dig inspireras av våra hantverk och våra elevers resor inom PMU världen.

2019 är mer än välkommet!

Följ oss på:
FacebookrssyoutubeinstagramDela gärna detta:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton − åtta =