GRUNDKURS, micropigmentering 3D, maskin

SÖKER DU UTBILDNING I MICROPIGMENTERING ?

Edlund & Gedin PMU Academy erbjuder utbildning i centralt belägna lokaler på Valhallavägen i Stockholm. Med bra förbindelser med närhet till tåg buss och parkering. Våra lokaler är nyrenoverade och uppfyller alla hygienregler som krävs för att bedriva behandlingar och kurser enligt miljö och hälsonämnden.
Vår uppgift som utbildare är att förse dig med kunskap inom kosmetisk tatuering som gör att du kan jobba tryggt och självständigt efter avslutad certifiering.


KVALITÉ

För oss är kvalitén i utbildningen viktig och vi vill ge dig den bästa förutsättningen för att bli en duktig PMU utövare. De verktyg och produkter vi jobbar med är väl beprövade och godkända av läkemedelsverket.
Utbildningen är godkänd av branschorganisationen SAHM samt innefattar försäkring under tiden du utbildar dig hos oss.


STÖD

Efter kursdagarna hos oss är det viktigt att få det stöd du behöver när du utövar behandlingar på egen hand. Vi erbjuder därför livstid stöd i vår slutna facebookgrupp, där vi delar med oss av egna erfarenheter i arbetslivet och svarar på era frågor.
Vi erbjuder även möjligheter att gå bredvid oss när vi jobbar en dag eller gå vidareutbildningar om du känner att du vill komma steget längre i ditt yrke. Vi är ständigt på jakt efter ny teknik och vidareutbildar oss själva. Och vi brukar säga att inom detta yrke är man aldrig ”färdig” utan man utvecklas hela tiden.

FÖLJANDE INGÅR I GRUNDKURSEN

- Startkit till ca 50 behandlingar. Vilket genererar ca 175 000 i behandlingsvärde (3500 kr per behandling)
- Kursmaterial och handbok
- Internationellt Certifikat (svenska + engelska)
- Livstids support i Facebookgrupp med viktiga filer + diskussioner med våra andra elever
- Försäkring under din utbildningstid
- Lunch & fika ingår alla dagar


PRIS FÖR DENNA GRUNDKURS: 32 000 KR EXKL. MOMS

Tatueringsmaskin ingår ej i startkitet. Finns att köpa till från 10 000:- exl moms


VAD SOM INGÅR I STARTKITET

Kompendium/handbok - Pappkasse - Anteckningsblock - Penna med logga - Penna Rosé Diamant - Liten necessär - Mobillampa - Pincett - Liten sax - Pennvässar - Ögonbrynspenna - Kirurgpenna - Makeup Removerpenna - Munskydd/Higi Mask - Startkit med 7 pigment, 1 shading solution och färgkarta från Permablend - Pigmentkoppar x50 - Silikonhållare - Nålar x50 - Minificklampa - Makeup remover - Spritlappar x50 - Green Soap - Tandpetare - Skyddskräm (Cavilon) - Skjutmått

GRUNDKURSENS UPPBYGGNAD

- 3 dagar intensivkurs hos oss
- Ytterligare 3 månaders praktik (eget arbete) och distanskurs med läxor.


INTENSIVKURS

DAG 1
09:00 - 17:00
- Genomgång av kursmaterial (skickas hem inför kurs som ska studeras på egen hand)
- Teoriprov
LUNCH
- Genomgång startkit
- Genomgång av arbetsrum och hygien
- Genomgång micropigmenteringsteknik, teori
- Genomgång av uppmålning av brynform

DAG 2
09.00 - 17:00
- Genomgång teoriprov
- Genomgång av mönster på konsthud
LUNCH
- Sandra visar Demo på modell
- Fortsättning av träning på konstskinn

DAG 3
09.00 - 17:00
- Modell 1
LUNCH
- Modell 2
- Avslutning med diplom


PRAKTIK OCH LÄXOR

Egen träning både vad gäller teori och praktik är viktigt. Dels med träning på konsthud och träning på levande modeller. Minst 10 modeller skall godkännas innan utlämning av certifikat och detta skall göras inom en 3 månaders period. Detta pga. att det inte ska gå för lång tid mellan intensivkursen och utförandet på modellerna. Konsultationer bör göras med varje modell i god tid i förväg för att kunna diskutera detta med din lärare inför behandlingen. Sedan skall tydliga före och efterbilder dokumenteras för diskussion med din lärare efteråt.
Vi kommer även lämna ut läxor i olika nivåer och steg för att du ska lära dig de viktigaste sakerna grundligt.


INPLANERADE DATUM FÖR GRUNDKURS, Micropigmentering 3D,

Datum ej satt, maila för intresse info@pmuacademy.se

ANMÄLNINGSVILLKOR

Anmälningsavgiften är 15% av kurspriset. Den betalas ej tillbaka om du avanmäler dig. Hela kursbeloppet skall sedan vara betalt senast 14 dagar innan kursstart. Vi erbjuder avbetalning via Medical Finance för den som önskar. För att ansöka om avbetalning gå in på http://www.medicalfinance.se.

FÖRKUNSKAPER

Vi önskar att våra elever redan jobbar med något inom skönhetsbranschen eller inom formgivning. Gör du inte det så skicka gärna ett mail till oss där du beskriver varför just du vill utbilda dig inom Permanent Makeup.
Vi ser även att du behärskar svenska bra då det är viktigt att du förstår all teori och våra hänvisningar under utbildningen..


REGLER OM STICKANDE VERKSAMHET

Vi vill även uppmärksamma att regler för miljö och hälsa finns i alla kommuner. Vårt yrke går under "stickande" verksamhet. Kolla därför med din kommun i god tid före kursen vad som gäller för att du ska få utöva permanent makeup i din lokal. I vissa kommuner behöver man anmäla detta 6 veckor innan.

ANMÄLAN OCH FRÅGOR:

Ni är välkomna att maila eller använda formuläret nedan för er intresseanmälan eller frågor.

INFO@PMUACADEMY.SE

Intresseanmälan.Välj vilken kurs ni är intresserad av:

Grund-Micropigmentering 3DGrund-microblading 3DExtra-puder/kombo-manuellExtra-fransmarkeringExtra-puder/kombo-maskinExtra-lipliner/inskuggningAvancerad-tjock eyeliner med vingeAvancerad-ifyllda läpparUppdatering 3D bryn manuellUppdatering 3D bryn maskin