Kurs i tunn eyeliner/fransmarkering
2018-10-17
God Fortsättning och Gott Nytt År!
2018-12-31
Visa alla

Grundutbildning av PMU, 3D bryn för microblading & micropigmentering

6 månader sen vi startade vår första grundutbildning inom PMU och elever haft en minst 3 månaders lång certifiering. Kul o se hur våra elever utvecklas framåt och de alla har olika erfarenheter från start. Vilka är helt nya och vissa önskar få lära sig vår teknik men jobbat tidigare inom PMU.

Den 13-15 oktober var det dags för ytterligare grundutbildning att köra igång och vi hade elever inom både micropigmentering (3D bryn med maskin) samt microblading (3D bryn med manuell penna) vilket glädjer oss att se efterfrågan på båda tekniker vilket vi erbjuder under samma tillfälle. Bara att man valt sin inriktning och får därefter sin tilldelade huvudlärare.

Att tänka på inför dessa utbildningsdagar är att det är en otroligt intensiv period med massor av ny information. Skarpt läge då vi vill få ut så mkt information som möjligt dessa dagar. Därför är vi även noga med vad du som går vår utbildning har för bakgrund. Kommer du från en estetisk bakgrund har du stor fördel och kan enklare lära dig. Likaså för att gå våra vidaregående utbildningar så är det otroligt viktigt att du har en bra grund innan du går vidare med avancerade kurser. Vi lär dig bli den bästa PMU artisten utan genvägar. Kvalité före kvantitét.

Nu vägleder vi våra elever på hemmafronten med läxor och modeller. Vi ser väldigt fina framsteg redan!

Hälsningar Sandra Edlund, huvudlärare inom micropigmentering.

 

 

Följ oss på:
FacebookrssyoutubeinstagramDela gärna detta:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 2 =