Edlund & Gedin PMU Academy - Utbildningar 2019

Kosmetisk tatuering av ögonbryn och 3d bryn har blivit väldigt populärt. Hos oss får lära dig hantverket och alla dess viktiga grunder såsom teknik, färglära och utformning. Vi introducerar dig till vår värld inom permanent makeup och yrket som permanent makeupartist.

Utbildningar för 3d ögonbryn och framförallt microblading finns det en uppsjö utav, därför är det svårt att välja rätt. Det som utmärker våra kurser är att vi utbildar grundligt för att du ska känna dig trygg och självsäker när du sedan kommer hem. Du får lära dig varje teknik och moment stegvis innan du är klar att gå över till nästa. Nedan ser du en karta på vårat kursutbud samt kan läsa vidare om varje enskild kurs. Vår grundutbildning utbildar i 3d ögonbryn, antingen Microblading eller Micropigmentering

SKILLNADEN MELLAN METODERNA

Microblading (manuell metod) utförs med hjälp av ett verktyg som ser ut ungefär som en penna. Där man med handkraft ristar tunna streck i huden för att det ska se ut som hår. Fördelen med 3d microblading är att det kan bli väldigt tunna streck och metoden är hyfsat enkel att lära sig.

Micropigmentering (maskinmetod) utförs med hjälp av en pigmenteringsmaskin där en tunn nål jobbar in och ut i hög hastighet. Fördelen med micropigmentering är att hållbarheten är lång och möjligheten till utökad kunskap och fler tjänster för bla. eyeliner och läppar finns.

Har du fler funderingar eller frågor, tveka inte att kontakta oss!

NIVÅ 1- grund                                             MANUELL                                                                                                       MASKIN

1-star1-star
microbladingmicroblading
blankblank
micropigmenteringmicropigmentering
blankblank

NIVÅ 2 - extra

2-stars2-stars
puder-kombo-singlepuder-kombo-single
fransmarkfransmark
puder-kombopuder-kombo
liplinerlipliner

NIVÅ 3 - avancerad

3-stars3-stars
blankblank
tjockeyelinertjockeyeliner
blankblank
ifylldalapparifylldalapparOvan visas hela utbildningsupplägget
(ej klickbar bild på mobil).
Nedan visas samma upplägg
uppdelat och klickbart.NIVÅ 1 - grund manuell

microblading-mobmicroblading-mob

NIVÅ 1 - grund maskin

micropigmentering-mobmicropigmentering-mob

NIVÅ 2 - extra manuell

puder-kombo-mobpuder-kombo-mob

NIVÅ 2 - extra maskin

fransmark-mobfransmark-mob
puder-kombo-mobpuder-kombo-mob
lipliner-moblipliner-mob

NIVÅ 3 - avancerad maskin

tjockeyeliner-mobtjockeyeliner-mob
ifylldalappar-mobifylldalappar-mob