Cosmetink PMU Academy - Utbildningar

Kosmetisk tatuering av ögonbryn och 3d bryn har blivit väldigt populärt. Hos oss får lära dig hantverket och alla dess viktiga grunder såsom teknik, färglära och utformning. Vi introducerar dig till vår värld inom permanent makeup och yrket som permanent makeupartist.

Utbildningar för permanent makeup finns det en uppsjö utav, därför är det svårt att välja rätt. Det som utmärker våra kurser är att vi utbildar grundligt för att du ska känna dig trygg och självsäker när du sedan kommer hem. Du får lära dig varje teknik och moment stegvis innan du är klar att gå över till nästa. Nedan ser du en översikt på vårat kursutbud samt kan läsa vidare om varje enskild kurs. Vår utbildning fokuserar på micropigmentering (med maskin), vilket vi rekommenderar att jobba med då det är skonsamt för huden och ger ett långvarigt resultat.

SKILLNADEN MELLAN MICROPIGMENTERING/MICROBLADING

Micropigmentering (maskinmetod) utförs med hjälp av en pigmenteringsmaskin där en tunn nål jobbar in och ut i hög hastighet. Fördelen med micropigmentering är att den passar alla hudtyper, har en lång hållbarhet samt möjligheten till utökad kunskap av fler tjänster för b.la. eyeliner och läppar finns.

Microblading (manuell metod) utförs med hjälp av ett verktyg som ser ut ungefär som en penna. Där man med handkraft ristar tunna streck i huden för att det ska se ut som hår. Denna teknik är inte passande för alla hudtyper och rekommenderas då jobba med micropigmentering.

Har du fler funderingar eller frågor, tveka inte att kontakta oss!

NIVÅ 1- grund                                                                                                                MASKIN

1-star1-star
blankblank
micropigmenteringmicropigmentering
blankblank
blankblank

NIVÅ 2 - extra

2-stars2-stars
fransmarkfransmark
puder-kombopuder-kombo
liplinerlipliner
blankblank

NIVÅ 3 - avancerad

3-stars3-stars
tjockeyelinertjockeyeliner
blankblank
ifylldalapparifylldalappar
blankblank