AVANCERAD KURS, ifyllda läppar, maskin

AVANCERAD VIDAREUTBILDNING I LÄPPIGMENTERING

På den här kursen får du lära dig att lägga en läpplinje och sedan fylla i hela läpparna. Denna behandling efterfrågas av de kunder som vill ha permanent färg i sina läppar samt en snyggare och mer symmetrisk form. Antingen genom att välja en färg som påminner om favoritläppstiftet, eller med en färg som bara är aningen mörkare än den egna, för ett naturligt resultat.


KVALITÉ

För oss är kvalitén i utbildningen viktig och vi vill ge dig den bästa förutsättningen för att bli en duktig PMU utövare. De verktyg och produkter vi jobbar med är väl beprövade av oss och godkända av läkemedelsverket.
Vi erbjuder kurser inom Permanent Makeup i nyrenoverade lokaler nära till Stockholm Centrum.
Vår uppgift som utbildare är att förse dig med kunskap inom kosmetisk tatuering som gör att du kan jobba tryggt och självständigt efter avslutad certifiering.
Utbildningen är godkänd av branschorganisationen SAHM samt innefattar försäkring under tiden du utbildar dig hos oss.


STÖD

Efter kursdagarna hos oss är det viktigt att få det stöd du behöver när du utövar behandlingar på egen hand. Vi erbjuder därför livstid stöd i vår slutna facebookgrupp, där vi delar med oss av egna erfarenheter i arbetslivet och svarar på era frågor.

FÖLJANDE INGÅR I KURSEN

- Startpaket till ca 15 behandlingar. Vilket genererar ca 75 000 i behandlingsvärde (5000 kr per behandling)
- Kursmaterial och handbok
- Internationellt Certifikat (svenska + engelska)
- Livstids support i Facebookgrupp med viktiga filer + diskussioner med våra andra elever
- Försäkring under din utbildningstid
- Lunch & fika ingår


PRIS FÖR DENNA KURS: 12 000 KR EXKL. MOMS

KURSENS UPPBYGGNAD

- 1 intensivkursdag hos oss
- Ytterligare 3 månaders praktik (eget arbete) och distanskurs med läxor.


INTENSIVKURS

DAG 1
09:00 - 18:00
- Genomgång av kursmaterial (skickas hem inför kurs som ska studeras på egen hand)
- Teoriprov
- Genomgång av arbetsmaterial, uppmålning av mall samt teknik på konsthud
LUNCH
- Arbete på egen Modell
- Avslutning

PRAKTIK OCH LÄXOR

Egen träning både vad gäller teori och praktik är viktigt. Dels med träning på konsthud och träning på levande modeller. Minst 10 modeller skall godkännas innan utlämning av certifikat och detta skall göras inom en 3 månaders period. Detta pga. att det inte ska gå för lång tid mellan intensivkursen och utförandet på modellerna. Konsultationer bör göras med varje modell i god tid i förväg för att kunna diskutera detta med din lärare inför behandlingen. Sedan skall tydliga före och efterbilder dokumenteras för diskussion med din lärare efteråt.
Vi kommer även lämna ut läxor i olika nivåer och steg för att du ska lära dig de viktigaste sakerna grundligt.


INPLANERADE DATUM FÖR AVANCERAD KURS, iIfyllda läppar


Datum ej satt, maila vid intresse info@pmuacademy.se

ANMÄLNINGSVILLKOR

Anmälningsavgiften är 15% av kurspriset. Den betalas ej tillbaka om du avanmäler dig. Hela kursbeloppet skall sedan vara betalt senast 14 dagar innan kursstart. Vi erbjuder avbetalning via Medical Finance för den som önskar. För att ansöka om avbetalning gå in på http://www.medicalfinance.se.


FÖRKUNSKAPER

För att gå denna utbildning måste du vara Certifierad inom Micropigmentering och även för läpplinje/inskuggning pga. att denna kurs är så pass svår. Antingen via våran utbildning för läpplinje med inskuggning eller från annan utbildning som vi anser likvärdig. En kopia på Certifikat skall skickas till oss i samband med anmälan. Samt 5 bilder på arbeten av Micropigmentering/läpplinje, om du ej är utbildad hos oss.
Vi ser även att du behärskar svenska bra då det är viktigt att du förstår all teori och våra hänvisningar under utbildningen.


ANMÄLAN OCH FRÅGOR:

INFO@PMUACADEMY.SE

    Intresseanmälan.

    Välj vilken kurs ni är intresserad av:

    Grund-Micropigmentering 3DGrund-microblading 3DExtra-puder/kombo-manuellExtra-fransmarkeringExtra-puder/kombo-maskinExtra-lipliner/inskuggningAvancerad-tjock eyeliner med vingeAvancerad-ifyllda läpparUppdatering 3D bryn manuellUppdatering 3D bryn maskin