EXTRAKURS, puder/kombo, maskin

PÅBYGGNADSKURS FÖR PUDERBRYN

Puderbryn eller ombrebryn är en av de senaste trenderna inom ögonbrynstatuering. Det är en form av skuggad teknik där man får en jämn och fin brynform som kan hålla bättre för vissa hudtyper. Då 3d bryn från början var populärast tog den tekniken över marknaden med storm. Men då man senare upptäckte att den tekniken inte passade för alla hudtyper eller önskemål blev senare skuggade bryn ett väldigt bra alternativ.
Här kan man även kombinera de båda teknikerna 3d bryn och puderbryn då man kallar det kombinerade bryn (kombobryn). Vi har märkt att nästan mer än 50 % av kunderna tycks välja puderbyn eller kombobryn framför 3d bryn om behandlingen finns att erbjuda.


KVALITÉ

För oss är kvalitén i utbildningen viktig och vi vill ge dig den bästa förutsättningen för att bli en duktig PMU artist. De verktyg och produkter vi jobbar med är väl beprövade av oss och godkända av läkemedelsverket.
Vi erbjuder kurser inom Permanent Makeup i nyrenoverade lokaler i Eskilstuna. 10 min gångavstånd från tågcentralen, 1 h från Stockholm.
Vår uppgift som utbildare är att förse dig med kunskap inom kosmetisk tatuering som gör att du kan jobba tryggt och självständigt efter avslutad certifiering.

STÖD

Efter kursdagarna hos oss är det viktigt att få det stöd du behöver när du utövar behandlingar på egen hand. Vi erbjuder därför livstid stöd i vår slutna facebookgrupp, där vi delar med oss av egna erfarenheter i arbetslivet och svarar på era frågor.

FÖLJANDE INGÅR I KURSEN

- Startpaket till ca 15 behandlingar. Vilket genererar ca 60 000 i behandlingsvärde (4000 kr per behandling)
- Kursmaterial och handbok
- Internationellt Certifikat (svenska + engelska)
- Livstids support i Facebookgrupp med viktiga filer + diskussioner med våra andra elever
- Försäkring under din utbildningstid
- Lunch & fika ingår


PRIS FÖR DENNA KURS: 12 000 KR EXKL. MOMS

KURSENS UPPBYGGNAD

- 1 intensivkursdag hos oss
- Ytterligare 3 månaders praktik (eget arbete) och distanskurs med läxor.


INTENSIVKURS

DAG 1
09:00 - 18:00
- Genomgång av kursmaterial (skickas hem inför kurs som ska studeras på egen hand)
- Teoriprov
- Genomgång av arbetsmaterial, uppmålning av mall samt teknik på konsthud
LUNCH
- Sandra visar Demo på modell
- Arbete på egen Modell
- Avslutning

PRAKTIK OCH LÄXOR

Egen träning både vad gäller teori och praktik är viktigt. Dels med träning på konsthud och träning på levande modeller. Minst 10 modeller skall godkännas innan utlämning av certifikat och detta skall göras inom en 3 månaders period. Detta pga. att det inte ska gå för lång tid mellan intensivkursen och utförandet på modellerna. Konsultationer bör göras med varje modell i god tid i förväg för att kunna diskutera detta med din lärare inför behandlingen. Sedan skall tydliga före och efterbilder dokumenteras för diskussion med din lärare efteråt.
Vi kommer även lämna ut läxor i olika nivåer och steg för att du ska lära dig de viktigaste sakerna grundligt.


INPLANERADE DATUM FÖR EXTRAKURS, Puder/ Kombo -maskin


Datum ej satt, maila vid intresse info@pmuacademy.se

ANMÄLNINGSVILLKOR

Anmälningsavgiften är 15% av kurspriset. Den betalas ej tillbaka om du avanmäler dig. Hela kursbeloppet skall sedan vara betalt senast 14 dagar innan kursstart. Vi erbjuder avbetalning via Medical Finance för den som önskar. För att ansöka om avbetalning gå in på http://www.medicalfinance.se.


FÖRKUNSKAPER

För att gå denna utbildning måste du vara Certifierad inom Micropigmentering. Antingen via våran utbildning eller från annan utbildning som vi anser likvärdig. En kopia på Certifikat skall skickas till oss i samband med anmälan. Samt 5 bilder på arbeten av Micropigmentering av ögonbryn, om du ej är utbildad hos oss.
Vi ser även att du behärskar svenska bra då det är viktigt att du förstår all teori och våra hänvisningar under utbildningen.


ANMÄLAN OCH FRÅGOR:

INFO@PMUACADEMY.SE

    Intresseanmälan.

    Välj vilken kurs ni är intresserad av:

    Grund-Micropigmentering 3DGrund-microblading 3DExtra-puder/kombo-manuellExtra-fransmarkeringExtra-puder/kombo-maskinExtra-lipliner/inskuggningAvancerad-tjock eyeliner med vingeAvancerad-ifyllda läpparUppdatering 3D bryn manuellUppdatering 3D bryn maskin