Elever genomgår certifiering!
2018-06-28
Kurs i tunn eyeliner/fransmarkering
2018-10-17
Visa alla

Hösten är här och intresset för permanent makeup ökar

Visst har vi väl haft en underbar sommar? Det har inte varit såhär varmt i Sverige på 260 år.

För oss med permanent makeup har det varit skönt att gå utan smink under sommaren, men ändå se någorlunda pigg ut. För det är det främsta skälet till varför våra kunder ofta gör en kosmetisk tatuering. Att slippa sminka sig men ändå ha ett ansikte när de vaknar på morgonen. Och vi från norden har tex inte så mycket hårväxt och håret är ljust, så på många syns knappt ögonbryn eller ögonfransar.
Efter att 3D ögonbryn introducerades i sverige så har populariteten för behandlingen bara ökat och ökat.

Fortfarande får kunder upp ögonen för behandlingen och förfrågningarna och bokningarna väller in. Jag (Ulrika) fick tex över 120 bokningar på en vecka då jag öppnade upp höstschemat.
Så än finns det många som vill hitta en duktig terapeut som kan hjälpa dem med sitt permanenta smink. Men även komma tillbaka för att fylla på detta efter ett par år då det ljusnat.

Nu har vi äntligen öppnat upp fler datum för vår grundutbildning i permanent makeup i höst. En kurs där vi lär ut den vanligaste permanent makeupen nämligen 3D ögonbryn.

Men vi har även satt datum för våra extrakurser i bla. puderbryn, eyeliner och läpptatuering. Dessa behandlingar efterfrågas också en hel del! Och vissa kunder vill göra allihopa. Allt för att slippa sminka sig på morgonen och under svettiga somrar och semestrar.

Är du nyfiken på att kunna erbjuda detta på din salong så är du mer än välkommen att läsa om våra kurser och vad just vi erbjuder hos oss på Edlund & Gedin PMU Academy.
Vi har fokuserat på att jobba mycket med materialet i utbildningen i form av kompendium, läxor och delmål.
Efter de 3 intensivdagarna på plats hos oss kommer det under 3 månader efterföljande träning. Både vad gäller teori, träning på konstskinn och modeller. Och först efter att man klarat detta så är man en avsevärt mycket tryggare och framförallt duktigare permanent makeupartist. Och då har man förtjänat certifikatet! Vi ser stora framsteg från att eleven skickat in de första bilderna på sina modeller till de sista. Och det är en jätterolig utveckling att se.

Ha en fortsatt fin sensommar så hoppas jag att vi syns framöver!

/Ulrika Gedin (huvudlärare microblading)

www.pmuacademy.se

             

Följ oss på:
Facebookrssyoutubeinstagram



Dela gärna detta:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Roger Sundberg
Roger Sundberg
WebAdmin som testar fylla i profilsidans fält...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta + arton =